1380707_212148302293702_1010121955_n400x300Davidovac flower studio je porodična kompanija osnovana 1993. godine sa ciljem proizvodnje i distribucije kvalitetnog cvetnog materijala. Stalnim rastom i razvojem proizvodnih kapaciteta trudimo se da odgovorimo zahtevima tržišta i ostvarimo nove poslovne veze.

 

žuta ružaTrenutni proizvodni kapaciteti obuhvataju 10 000 kvadratnih metara, od čega dvanaest plastenika ukupne površine 2 000 kvadratnih metara. Centar proizvodnje nalazi se nadomak Begeča, 20 km od Novog Sada. Distributivna mreža podrazumeva veleprodaju koja se nalazi u sklopu proizvodnog centra, maloprodajni objekat u Novom Sadu, čije tačne lokacije možete videti na mapi, kao i dostavu na adresu. U saradnji sa najkvalitetnijim uvoznim kućama cveća u Srbiji, naša distributivna mreža zadovoljava potrebe maloprodaje i van sezone.

4 (15)

Davidovac flower studio po porudžbini kreira i cvetne aranžmane svih vrsta, koji mogu da sadrže ukrasne elemente raznih motiva. U skladu s tim kreiramo etno elemente, predmete sa božićno-novogodišnjim motivima, motivima za dan zaljubljenih i motivima za dan žena. Takođe, postoji i mogućnost izrade aranžmana sa elementima po Vašoj ideji.
Studio vrši i dizajn svadbi i njihovo opremanje cvećem , što podrazumeva ukrašavanje restorana, odnosno sale za prijem, rajskih vrata, ukrašavanje mladenačkih kola, izradu bidermajera i tradicionalnih ruzmarina ili ukrasa po želji.
Takođe pružamo usluge i za razne druge vrste skupova i proslava.